Tilam Cuckoo X Napure

tilam cuckoo

“Macam tidur dekat tilam hotel 5 bintang”. Ya, rasakan sendiri pengalaman tidur yang lena dan selesa menggunakan tilam cuckoo¬† pada harga serendah RM99 sebulan. Anda juga akan dapat servis cuci tilam setiap 6 bulan secara Percuma dan waranti produk sehingga 10 tahun.

1. Diperbuat daripada 100% natural latex (Getah asli)

Kelebihan tilam yang diperbuat daripada 100% natural latex (Getah asli) asli ialah tilam lebih lembut dan selesa, tiada bau bahan kimia dan sintetik, lebih tahan lasak dan tahan lama, hama dan pepijat tidak dapat membiak dan sangat baik untuk kesihatan tubuh badan.

2. 7 zon unik sokongan tubuh badan

7 zon unik sokongan tubuh badan ketika tidur memberikan sokongan kepada bahagian kepala, bahu, pinggang, pinggul, lutut, betis dan kaki. Tidur akan menjadi lebih selesa dan dapat melegakan sakit pinggang dan badan setelah penat seharian bekerja.

3. Zero motion transfer

Zero motion transfer akan menyerap gegaran atau pergerakan pada tilam. Ciri ini akan membuatkan tidur anda lebih lena dan selesa tanpa ada sebarang pergerakan pada tilam jika pasangan atau anak anda bergerak atau bangun dari tilam.

4. Selamat dan bebas dari bahan kimia aniline

Aniline sebenarnya merbahaya untuk kesihatan kulit kita terutama mereka yang mempunyai kulit sensitif atau kulit bayi. Tilam cuckoo napure menggunakan 100% natural latex (getah asli) yang bebas daripada bahan kimia aniline.

error: Content is protected !!

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/cuckoosa/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420